Συχνές Ερωτήσεις

Δείτε όλες τις συχνές ερωτήσεις.

Πως θα στείλω το λογότυπό μου ή κάποια φωτογραφία που θέλω;

Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο admin@printdirect.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Εάν δεν μπορείτε να την αποστείλετε μέσω email επικοινωνήστε μαζί μας στο 215-5004020 να σας εξυπηρετήσουμε.

Τα χρώματα που βλέπω στην μακέτα από δική μου οθόνη θα είναι τα ίδια με αυτά που θα παραλάβω;

Θα υπάρχει μια μικρή χρωματική απόκλιση στα χρώματα που εμφανίζονται στην οθόνη σας και στα πραγματικά χρώματα της μακέτας που θα παραλάβετε από την PrintDirect. Αυτό εξαρτάται από τις ρυθμίσεις και το μέσο προβολής που θα δείτε τη μακέτα.

Μπορώ να κάνω αλλαγές αφού μου στείλετε email;

Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε έτσι ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα απαντώντας με email στο admin@printdirect.gr ή και τηλεφωνικά καλώντας στο 215-5004020

Μπορώ να ανεβάσω δική μου μακέτα για εκτύπωση;

Μπορείτε να ανεβάσετε το δικό σας αρχείο προς εκτύπωση στέλνοντας email στο admin@printdirect.gr . Το αρχείο θα πρέπει να είναι σε μορφή όπως pdf, corel, Ιllustrator, Photoshop, In Design και θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω προδιαγραφές: α. Ξακρίσματα και σταυρούς συμπτώσεις β. Σπασμένες γραμματοσειρές σε περίπτωση ανοιχτού αρχείου σε οποιοδήποτε πρόγραμμα. γ. Όλα τα χρώματα και οι εικόνες θα πρέπει να είναι CMYK δ. Όλες οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε ανάλυση 300dpi και μεγαλύτερες. ε. Όλες οι πληροφορίες (όνομα, τηλέφωνο, email κλπ.) θα πρέπει να απέχουν το λιγότερο 7 χιλιοστά από το κόψιμο της κάρτας.

Θα τυπωθεί αυτό ακριβώς που βλέπω στην οθόνη μου;

Η απεικόνιση των χρωμάτων στην οθόνη του υπολογιστή σας είναι πιθανό να μην έχει σχέση με την εκτύπωση. Αυτό οφείλετε στην διαφορετική ρύθμιση που μπορεί να έχει κάθε οθόνη όπως brightness, contrast και θερμοκρασία χρώματος ή αλλιώς η έλλειψη calibration της οθόνης. Ρύθμισης δηλαδή που θα την κάνει να "συμβαδίζει" με το τυπογραφείο. Η εκτύπωση σε έγχρωμο inkjet ή Laser εκτυπωτή δεν είναι αντιπροσωπευτική του τελικού τυπωμένου εντύπου.