Ποιοι Είμαστε

Το δικό σου Τυπογραφείο!

Η εταιρεία μας, διαθέτει πολυετή εμπειρία στη σχεδίαση και την εκτύπωση δημιουργικών εντύπων, λαμβάνοντας υπ' όψη τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες της αγοράς του εντύπου καθώς και τις εξελίξεις της τεχνολογίας. Σκοπός μας είναι να αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εικαστική και εκτυπωτική σας ανάγκη. Πιστεύουμε ακράδαντα, πως ο πελάτης αξίζει να λαμβάνει κορυφαία ποιότητα στη σωστή τιμή. Χρησιμοποιώντας σωστή πρώτη ύλη, άριστο εξοπλισμό, την κατάλληλη τεχνογνωσία, καταφέρνουμε να ξεχωρίζουμε σε ποιότητα και συγχρόνως να τηρούμε τις διαδικασίες και τα πρότυπα. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι ο κάθε πελάτης της Print Direct θα έχει τη δυνατότητα να μας εμπιστευθεί σε όλα τα στάδια της ολοκλήρωσης του έργου που μας έχει αναθέσει.

Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες που συνθέτουν μια σύγχρονη και αποτελεσματική Εταιρεία Γραφικών Τεχνών:

  • Δημιουργία εικαστικού
  • Προ-εκτυπωτική διαδικασία (δοκίμια, φιλμ κλπ)
  • Εκτυπωτική διαδικασία, δημιουργία και κατασκευή επικοινωνιακού εντύπου (promo, door to door, flyers), όπως και εντύπου εσωτερικής διακίνησης (μπλοκ, φάκελοι, επιστολόχαρτα κλπ)
  • Ψηφιακές εκτυπώσεις
  • Μετεκτυπωτική διαδικασία (Βιβλιοδεσίες, πλαστικοποιήσεις, UV, κοπτικά, κατασκευή καρτολινών,  stands, banners κλπ.)
  • Πελατειακή μας βάση αποτελούν: Φαρμακευτικές Εταιρείες, Τράπεζες, Κατασκευαστικές Εταιρείες, Πολυεθνικές και Ελληνικές Εμπορικές Εταιρείες.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας, να συζητήσουμε και να κάνουμε πράξη τις δικές σας ανάγκες στο χώρο του εικαστικού, προ-εκτυπωτικού και εκτυπωτικού τομέα.